Gebroederlijk KiKa tegen kinderkanker

 

Zaterdag 28 september speelde VVV-Venlo de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Een clash tussen twee mooie clubs die beiden ook op maatschappelijk vlak in de Eredivisie willen spelen.

Dat dragen de twee clubs onder andere uit via hun clubtenues. Zowel thuisploeg VVV-Venlo als gastclub sc Heerenveen heeft zich verbonden aan KiKa, de stichting die als hoofddoelstelling heeft om kinderkanker terug te dringen.

Jaarlijks krijgen namelijk ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is, om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Een fantastisch goed doel derhalve, wat alle support kan gebruiken. Om KiKa het podium te geven dat het verdient, prijkt de uiting van de stichting bij VVV-Venlo, met dank aan de nieuwe, onbekende, broeksponsor, op de broek van de spelers van het eerste elftal. Bij de mannen van sc Heerenveen wordt de voorzijde van het shirt met de ‘pompeblêden’ gesierd door de stichtingsnaam.

Sportieve concurrenten op het veld, maar samen sterk voor KiKa. Zoals het hoort…

Steun KiKa ook en doneer! Klik hier om dat te doen.

Bron:  http://www.vvv-venlo.nl/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden