Rode Taart PvdA Roermond/Roerdalen voor Voedselbank Midden-Limburg

Foto: PvdA

De PvdA Roermond/ Roerdalen heeft de afgelopen week de Rode Taart uitgereikt, aan de vrijwilligers van de Voedselbank. Secretaris Jos van Buel van Voedselbank Midden Limburg, nam de taart met veel genoegen in ontvangst van voorzitter Lynn Rulkens van de partij PvdA.

Tijdens de plechtigheid werden het bestuur en leden van de PvdA bijgepraat, over de recente ontwikkelingen binnen de Voedselbank. De Voedselbank helpt meer dan 200 gezinnen (ongeveer 550 personen), die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. De vrijwilligers en bestuursleden steken belangeloos, vele uren in het begeleiden van gezinnen en verzamelen en distribueren voedselpakketten binnen de aangesloten gemeenten.

Met het aanbieden van de rode taart spreekt de Partij van de Arbeid Roermond/ Roerdalen haar waardering uit, voor de inzet en activiteiten van de Voedselbank en haar vrijwilligers.

Jeroen en Dorothy van Stichting Emmaus Perspectief uit Swalmen, ontvingen op donderdag 4 oktober 2018 uit handen van PvdA voorzitter Nelleke Vedelaar,( namens de PvdA Roermond) de de eerste Rode taart voor hun levenswerk, namelijk het belangeloos opvangen van dak- en thuisloze mensen.

De PvdA heeft het voornemen om regelmatig een RODE TAART te geven, aan één burger of een groepje burgers die zich vrijwillig en onbaatzuchtig inzetten voor de samenleving.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen