De kracht van een samenwerkdag

Foto: rawpixel via Pixabay

Roermond – Angela Hokstam – Werk je veel alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken, met andere ondernemers? Wil je graag wat meer tijd plannen om aan je eigen bedrijf te werken? Kom naar de samenwerkdag Roermond elke laatste vrijdag van de maand.

Veel ondernemers werken vaak alleen. Kan heel fijn zijn, maar op z’n tijd is het ook fijn om eens met iemand te kunnen sparren of gewoon samen pauze nemen. Heb jij hier ook behoefte aan? Dan is de Samenwerkdag ook leuk voor jou! Een Samenwerkdag is een dag waarop je samen met andere ondernemers, aan je eigen bedrijf gaat werken. Je hebt dus enerzijds tijd om met je eigen to- do- list bezig te zijn en anderzijds de ruimte om gezellig met andere ondernemers te kletsen en elkaar te inspireren. Zo’n Samenwerkdag werkt ontzettend fijn, om verschillende redenen:

  • Creativiteit: op het moment dat je op een nieuwe plek werkt, word je creativiteit gestimuleerd, dit geeft je lekkere positieve energie.
  • Netwerken: je leert nieuwe mensen kennen en kan daarmee je netwerk uitbreiden. Je krijgt de mogelijkheid om te vertellen wie je bent en wat je doet.
  • Ondernemen: je hebt en neemt echt even de tijd om aan je bedrijf te werken. Het is geen kletsdag; er wordt tijd geblocked om aan de slag te gaan.
  • Samenwerken: als je een vraag hebt, kun je deze in de groep gooien. Mogelijk kun jij iemand versterken of iemand anders jou.
  • Focus: deze dag werkt ook goed als stok achter de deur, om nu eindelijk dat te gaan doen wat je eigenlijk al een tijd graag wil doen.

Op 30 augustus is de eerste Samenwerkdag in Roermond geweest. Rian Crins werkt zelf als zelfstandige en had behoefte aan meer contact met gelijkgestemden. ”Ik kon dit in Roermond niet vinden en heb besloten om het dan maar zelf op te starten. Ik heb me aangesloten bij samenwerkdag.nl, een initiatief van Désirée Boerema uit Onnen (Groningen)”.

Ben jij een ondernemer uit de omgeving van Roermond, die het leuk vindt om af en toe eens samen te werken? Kom dan op 25 oktober aanstaande naar de Graasj in Roermond tussen 09.30 en 16.00 uur, om een dag aan je bedrijf te werken, samen met collega ondernemers uit de omgeving.

Aanmelden kan via: [email protected] Je kunt gratis deelnemen aan een Samenwerkdag. Elke ondernemer die behoefte heeft kan zich aansluiten. Het is geen verplichting om maandelijks deel te nemen.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden