The Well Coaching biedt nieuw protocol stap voor stap aan

Foto: mohamed Hassan via Pixabay

 Roermond – Angela Hokstam – The Well Coaching is een coaching praktijk, gevestigd aan de Kruisherenstraat 2 te Roermond. Christine Mallie is in 2018 afgestudeerd als HBO psycholoog en in 2019, is zij met The Well Coaching begonnen. Twee dagen in de week is zij werkzaam als Psychodiagnostisch medewerker, in het Laurentius Ziekenhuis te Roermond. De overige dagen is zij werkzaam als coach. Zij heeft meer dan 13 jaar ervaring in het doen van psychologisch assessments, het scoren van psychologisch onderzoeken en het schrijven van rapportages.

Sinds kort heeft zij een nieuw protocol toegevoegd aan het aanbod bij The Well Coaching, namelijk Stap voor Stap. Stap voor Stap is een programma dat ontworpen is om mensen uit de eenzaamheid te halen. Mallie: ”Eenzaamheid is een gevoel en wij voelen ons allemaal wel eens eenzaam. Toch hebben sommige mensen meer moeite, om van dat gevoel af te komen. Voor deze doelgroep is Stap voor Stap bedacht”.

Het is een 6-weekse training en in die weken word cliënten gevraagd, om actief mee te werken aan opdrachten. Zij nemen actief deel aan het doorbreken van de cyclus van eenzaamheid en hopelijk zijn de resultaten van de training blijvend.

Eenzaamheid is een groot probleem in Nederland en Roermond scoort schrikbarend hoog in de ranglijst van mensen met eenzaamheidsklachten. ”Ik maak me zorgen om de eenzaamheid in Roermond en omgeving. Via mijn coaching praktijk, hoop ik mensen te kunnen helpen en uit hun eenzaamheid of isolement te helpen via het Stap voor Stap protocol” zegt de coach. De coaching, training en psychodiagnostiek is zowel in het Nederlands als Engels.

Als u hier vragen over hebt, kunt u vrijblijvend mailen naar: [email protected]

 

'

Reacties

article
101636
 Roermond – Angela Hokstam – The Well Coaching is een coaching praktijk, gevestigd aan de Kruisherenstraat
https://roermond.nieuws.nl/nieuws/101636/the-well-coaching-biedt-nieuw-protocol-stap-voor-stap-aan/
2019-10-10T13:03:47+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2019/10/10130259/design-3142269_1920.jpg
Roermond Nieuws, Roermond Zaken Nieuws