Vraag de biertaxi in Roermond groeit

Foto: Biertaxi Roermond

Roermond – Angela Hokstam – Anthony Poulussen en Audrey van Loon, zijn in augustus van dit jaar, met de biertaxi Roermond gestart. Dit deden ze omdat er in Roermond ’s avonds geen gelegenheid is, om drank te kunnen halen/ bestellen.

Gedurende de drie maanden dat de taxi bestaan, zijn er alleen maar positieve zaken te noemen. Poulussen en van Loon:” De interesse voor deze taxi vanuit de bevolking van Roermond is groot en mensen in Roermond en omstreken zijn zeer enthousiast, als het gaat om deze dienst. Het leukste is dat wij veel vrienden maken en ook veel vrolijke klanten hebben. Daarnaast zijn we ook de enige echte biertaxi in Roermond”.

Het bier is natuurlijk bedoeld voor 18 plussers, in en om Roermond. Behalve bier is er nog ander eten en drinken te koop zoals: wijn, mixdranken, frisdranken, en snacks.

Er wordt gewerkt aan een website voor de taxi, zodat nog meer mensen bereikt kunnen worden. De taxi heeft reeds een facebookpagina en voor geinterresseerden is het email adres [email protected] telefoonnummer is tel 06-45075461

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen