“Motie Tigers” nog steeds niet uitgevoerd. LVR wil extra raadsvergadering

Foto: Tigers Roermond

Omdat twee moties van de hele raad inzake toewijzing zaalhuur voor De Tigers niet zijn uitgevoerd, wil de LVR een extra raadsvergadering beleggen.

Naar aanleiding van dit verzoek heeft de verantwoordelijke wethouder Frans Schreurs de raad laten weten dat NOG niets is opgelost, aldus fractie voorzitter Dré Peters. Peters vervolgt: Dinsdag kregen alle betrokkenen te horen  dat niets is opgelost. Dus de status ging van niets opgelost, naar NOG niets opgelost. Vandaag is deze status weer veranderd in dinsdag a.s. wordt het misschien opgelost. Burgemeester Donders heeft de LVR gevraagd af te zien van een extra raadsvergadering, omdat wethouder Schreurs een mail had gestuurd. Deze mail is voor de LVR geen reden om af te zien van een extra raadsvergadering, omdat wethouder Schreurs niet heeft voldaan aan de motie en nog steeds zijn eigen weg daar in bewandeld zonder tot een oplossing te komen.  De Tigers worden als ere divisieclub niet volgens het toewijzingsbeleid geholpen aan 1.5 uur trainen op het speelveld, waar ook de competitie plaats vindt.

Roermond nieuws heeft de gemeente wederom om een reactie gevraagd. De gemeente Roermond was niet bereikbaar voor commentaar. Wij hadden eerder ook aangeboden om via een video interview uitleg te geven, maar daarvan wenste de gemeente geen gebruik van te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen