Decathlon Roermond 1 jaar

Foto: Decathlon

Roermond – Angela Hokstam – Op 16 november bestond Decathlon Roermond alweer 1 jaar. Dat is feestelijk gevierd, samen met sportverenigingen uit de omgeving.

Er zijn verschillende workshops in en om de winkel gegeven. Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen, zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld, kunnen de prijzen laag/goedkoop gehouden worden.Het doel? Sport toegankelijk maken voor iedereen. Er zijn meer dan 65 sporten onder één dak.

Rien Bemelmans,store leader,vertelt dat een hoogtepunt gedurende het 1 jarig bestaan is, dat de winkel door klanten enthousiast is ontvangen en dat de medewerkers mee zijn gegroeid, in de vooruitgang van de winkel.In de toekomst wil de winkel nog meer samenwerkingen sluiten.

In Nederland heeft de winkel (20) vestigingen in Alkmaar, Rotterdam Alexandrium, Apeldoorn, Amsterdam Arena, Arnhem, Best, Breda, Rotterdam Coolsingel, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Kerkrade, Leeuwarden, Tilburg, Utrecht the Wall, Roermond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen