Eerste reclamewinkel gericht op startende ondernemers

Foto: Kim Leurs

Roermond – Angela Hokstam – Op 9 december hebben de startende ondernemers Vincent Vink en Patrick Evers samen, met wethouder Angely Waajen- Crins de eerste reclamewinkel van Nederland geopend, in het centrum van Roermond. De winkel heet Start Met Gemak. Vincent: ”Bij ons kunnen (startende) ondernemers gewoon binnenlopen met vragen rondom marketingvraagstukken, of het nu gaat om het ontwerpen en drukken van visitekaartjes of online marketing. Doordat men kan binnenlopen, zijn we laagdrempelig voor onze klanten.”

Het oorspronkelijke idee van Start met Gemak was, om marketing zo laagdrempelig mogelijk te maken. Dit beperkte zich eerst tot de website waar diverse pakketten werden aangeboden, met inzichtelijke prijzen die voor de startende ondernemer interessant zijn. Omdat er toch een afstand gevoeld werd vanachter het bureau op het kantoor, kwam het idee om een winkel te openen. Een reclame winkel voor de starter waar hij of zij vrijblijvend (en anoniem) binnen kan lopen, voor vragen en advies over marketing voor hun bedrijf. Na veel onderzoek te hebben gedaan en gesprekken te hebben gevoerd met diverse lokale partijen, leek deze unieke manier van marketing de oplossing te zijn om marketing laagdrempelig aan te bieden. Niet alleen de winkel zelf maar ook de naam, moet het gevoel geven dat onze dienst laagdrempelig is. Daarom hebben we gekozen voor de naam “Start Met Gemak”. Het gemakkelijk starten met marketing voor jouw bedrijf legt Vink uit.

Vincent vertelt verder : Zover wij hebben kunnen vinden, zijn wij de eerste reclamewinkel die zich specifiek richt op startende ondernemers. Bij ons kunt u vrijblijvend langskomen in de winkel, om advies te krijgen over de mogelijkheden die marketing te bieden heeft. Daarnaast zijn al onze prijzen inzichtelijk en afgestemd op betaalmogelijkheden voor de startende ondernemer. Ook bieden wij diverse workshops aan die voor de starter relevant zijn, van social media tot leren netwerken. Omdat wij met trots de winkel hebben geopend, willen wij dit graag met andere starters delen. Daarom geven wij nu 25 gratis lidmaatschappen weg. Neem daarvoor gerust een kijkje op startmetgemak.nl voor meer informatie, of kom langs in de winkel. De winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00 en zaterdags van 10:00 tot 17:00. Met de ruime openingsdagen en tijden is de winkel ook bereikbaar, voor startende ondernemers buiten reguliere kantooruren.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen