Dé ondernemer van de week (1) Brownies&downieS Roermond

Click op de foto om het filmpje te bekijken

Aan het mooiste plein van Roermond, het Munsterplein. Sinds 16 december 2014 heeft Brownies&downieS Roermond haar deuren open staan en staat de koffie met een ambachtelijk stukje gebak voor je klaar. Uiteraard vind je op onze uitgebreide lunchkaart ook heerlijke soepen, salades en diverse broodjes, allen met liefde bereidt door onze chef-kok! Met een goed glas wijn in de hand en uitzicht op de Munsterkerk is het bij ons op en top genieten! Wij staan voor service met een glimlach, en onze jongens zullen je met veel enthousiasme welkom heten.
Iedere eerste donderdagavond van de maand is het tijd voor ‘Eten Wat De Pot Schaft’. Voor maar €15,00 per persoon kun je bij ons genieten van een heerlijk menu! Iedere maand zullen wij je culinair verrassen en doen onze gastheren er alles aan om ervoor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt!

Gezellig bijkletsen met je familie of vrienden en vriendinnen terwijl je geniet van een keur aan lekkere hapjes. Dat is ons high tea arrangement in een notendop. Onze high tea bestaat uit drie delen. Er wordt gestart met een soepje gevolgd door hartige en zoete lekkernijen. Allemaal huisgemaakt met daarbij natuurlijk onbeperkt genieten van onze theesoorten!

ADRES: Munsterplein 20 – 6041 HE Roermond – T: 0475 57 54 21 – https://www.facebook.com/browniesanddowniesroermond/

Wilt u ook uw favoriete ondernemer voordragen als Dé ondernemer va\n de week?  Stuur dan een email met de motivatie waarom juist deze ondernemr de ondernemer van de week moet gaan worden aan: [email protected] En wllicht gaan wij dan met onze camera en een praachtige bos bloemen van Florino op bezoek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen