Zet het nieuwe jaar goed in met K3

Foto: ToyChamp

Roermond – Angela Hokstam – Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen & Klaasje Meijer komen naar ToyChamp in Roermond, voor een Meet & Greet. Kom langs en geniet samen met hen van deze unieke ervaring. K3 is de hitformatie uit de Benelux vooral gericht op kinderen, bestaande uit Hanne, Marthe en Klaasje.

In het najaar van 2015 gingen Karen, Kristel en Josje op zoek naar een nieuwe K3. Na een show van 10 afleveringen uitgezonden op SBS6 in Nederland en VTM in België, werden Marthe, Hanne en Klaasje verkozen tot de opvolgers van de populaire meidengroep. Hun laatste nieuwe album ‘Dromen’ brachten ze uit in november 2019. De combinatie van hun nieuwe album en hun 20- jarig bestaan zorgen voor een extra grote hype rond K3. Op deze hype wensen we in te spelen door een Meet & Greet te organiseren, vertelt Pieter- Jan Maleux, online marketeer bij ToyChamp.

Er worden wel vaker Meet & Greets georganiseerd, maar het is de eerste keer dat dit in ToyChamp Roermond wordt gehouden. De activiteit is bestemd voor werkelijk iedereen die van K3 houdt. In de eerste plaats is het onze missie om kinderdromen waar te maken, door hen de mogelijkheid te bieden in contact te komen met hun idolen, we richten ons dan ook voornamelijk op jong publiek, maar iedereen is van harte welkom zegt Maleux.

We staan zeker open voor suggesties en bekijken regelmatig verschillende mogelijkheden. Concreet wil dit zeggen dat wanneer een bepaald evenement populair is, we kijken of herhaling mogelijk is. We spelen in de eerste plaats in op de wensen van onze fantastische klanten zegt de online marketeer bij ToyChamp. Hij adviseert het evenement op tijd te bezoeken. ”We kunnen helaas alleen de eerste 300 aanwezigen zeker stellen van een foto met K3.

Aanvullende informatie:

Datum: 19 januari 2020

Locatie: ToyChamp Roermond – Schaarbroekerweg 44

Aanvang: 15 uur- Einde: 16 uur 30

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0