KRM biedt gratis koorscholing aan in februari en maart

KRM in Luik 2016
KRM in Luik 2016
Foto: KRM

Roermond – Angela Hokstam – Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor,KRM heeft 2019 afgesloten met een succesvol Popconcert en een internationaal Kerstconcert, ter gelegenheid van 800 jaar Munsterkerk. Het nieuwe jaar is ingeluid met het traditionele Champagne- Concert in De Oranjerie. Het popconcert heeft een aantal nieuwe zangers opgeleverd, die gratis koorscholing krijgen aangeboden, op 4, 11, 18 februari en 3, 10, 17, 24 en 31 maart 2020.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat zingen vrolijk maakt en veel positieve bijwerkingen heeft. Tijdens het zingen maakt je lichaam endorfine aan en cortisol, die je een gelukzalig gevoel geven, een kick dus. Om te zien of het KRM iets voor u is, bent u altijd welkom tijdens een repetitie: iedere dinsdag van 20.00 tot 22.30 uur in Café- zaal De Ster, Roermond. Het KRM zingt een veelzijdig repertoire, waaronder operakoren, filmmuziek, musicals, volksliederen, Irish traditionals en spirituals. En met arrangementen van popsongs. Ook geestelijke muziek staat op het programma, en niet te vergeten, Limburgse medleys.

Wilt u ook aan de gratis koorscholing meedoen? Kom dan op bovenvermelde vermelde dinsdagavonden van 19.00 tot 19.45 uur in Café- zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond. Na afloop van de scholing krijgt u een buddy, om u verder wegwijs te maken in het koor. Er is geen leeftijdsgrens, de dirigent beoordeelt of uw stem geschikt is voor koorzingen. Meer inlichtingen bij Dhr Will Selen: 06-52456910. Aanmelden: [email protected]

Meer info over het koor :www.roermonds-mannenkoor.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen