Nieuwe Helden gaat Next Level in het ECI Roermond

Foto:

Roermond – Angela Hokstam – Nieuwe Helden is een bekend fenomeen in Roermond. Sinds de oprichting in 2012, krijgen jongeren tussen de 11 en 23 jaar jaarlijks, 2 keer de kans om hun talenten te ontwikkelen en samen een urban theatershow neer te zetten, in de ECI cultuurfabriek. In 2020 gaan ze door met alweer editie #14. Maar er komt nóg iets speciaals: Nieuwe Helden Next Level.

Bij Next Level gaat men een stap verder. Een kleine groep van maximaal 10 jongeren (van 14 t/m 23 jaar) maken samen een voorstelling, onder leiding van regisseur/ muzikant Ruud van Bree en breakdancer/ choreograaf Jop Vermeesch. De repetities zijn elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de ECI cultuurfabriek. De voorstelling zal begin juli 2020, te zien zijn in het theater van de ECI cultuurfabriek en wordt mogelijk daarna op nog meerdere plekken gespeeld.

Deelname aan Next Level is gratis, wel is het nodig om auditie te doen.Op woensdag 22 januari 2020 is er een speciale auditie- avond van 19:00 tot 21:00 uur in de ECI cultuurfabriek. Voor deze auditie bereid je een korte act voor, waarin jij je talent laat zien. Dat kan van alles zijn op het gebied van dans, freerunning, muziek, breakdance, zang, rap, theater, etc. Je maakt iets waar jij je goed bij voelt en wat je wilt delen. Ook maak je deze avond kennis met de regisseur en de choreograaf. Zij zullen een aantal opdrachten geven, zodat je de andere deelnemers leert kennen. Dus, droom jij ervan om op het podium te staan, wil je je talent verder ontwikkelen en heb je zin in een uitdaging? Meld je dan aan voor de auditie via het inschrijfformulier op de vernieuwde website www.nieuweheldenroermond.nl.

Reacties