Het ondernemersklankbord Limburg is er voor ú

Bent u starter, wilt u uitbreiden, onderzoekt u de markt, kan de organisatie beter of overweegt u bedrijfsopvolging? In elke fase en bij elk bedrijfsaspect komen er tal van vragen op u af. Daar kunnen we u bij helpen. Wist u dat we in 2 van de 3 gevallen een faillissement kunnen voorkomen? Ondernemersklankbord voorziet iedere ondernemer in heel Nederland bij elk vraagstuk van bedrijfsadvies.
Voor ondernemers door ondernemers
Het OKB-netwerk bestaat uit gemotiveerde adviseurs met ondernemerservaring en een professionele kijk op zaken. Het zijn allemaal oud-ondernemers, managers of specialisten op hun vakgebied. Zij delen vrijwillig hun expertise met u en geven onpartijdig advies. Dat gebeurt in klankbordtrajecten van een halfjaar, waarvoor Ondernemersklankbord slechts een minimumdonatie van 200 euro vraagt. Wij helpen ondernemers daadwerkelijk vooruit met de grootste kans van slagen.
Ondernemersklankbord helpt mkb
Ondernemen brengt nou eenmaal vragen met zich mee. Heb je bijvoorbeeld een idee waarover je wilt overleggen of een probleem waar je hulp bij kunt gebruiken? Wij zijn jouw klankbord en kunnen elk vraagstuk deskundig begeleiden. Een adviseur van Ondernemersklankbord geeft je praktische en concrete adviezen in een klankbordtraject. Zodat je beter en sneller je doel bereikt, met meer kans op succes.
Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken op het gebied van:
• bedrijfsvoering, organisatie, wet- en regelgeving, financiering, subsidie
• administratie, boekhouding, belasting, financiën
• productontwikkeling, productie, marketing, verkoop
• personeel, HRM, payrolling, werving en selectie
• bedrijfsovername, fusie, bedrijfsopvolging, faillissementspreventie


Het team van Roermond Nieuws is trots op deze productie, wilt u voor uw bedrijf of organisatie ook een professionele video presentie? Neem vrijblijvend contact met ons op via email [email protected] 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen