Opening van het eerste extended stay hotel in Limburg!

Foto: Limburg Marketing

In het voormalige belastingkantoor in Roermond is onlangs NERO Office Hotel en City Café geopend. Een uniek concept dat horeca, werken en logeren integreert. Het ‘coworking’ hotel brengt mensen en diensten samen. Het markante pand bestaat uit vier etages, met veel open ruimtes, hoge plafonds en een atrium.

 NERO Office Hotel biedt verblijf aan iedereen die een tijdelijke ‘woonruimte’ zoekt.

Het hotelgedeelte (met 76 kamers) bestaat uit diverse accommodatietype; van standaardkamer, studio tot suite. Alle kamers zijn ruim, sfeervol ingericht, uitgerust met moderne faciliteiten én een eigen badkamer en volledig ingerichte keuken. Op de begane grond van het pand ligt het NERO City Café. Een huiselijk plek waar men dagelijks terecht kan voor een hapje en drankje tegen betaalbare prijzen.

NERO Office Hotel en City Café ligt zeer centraal, met als naaste buren de rechtbank van Roermond en het Cuypershuis. Op loopafstand vind je het gezellige centrum met een breed winkelaanbod, verschillende barretjes en restaurants, het Theater De Oranjerie en het bekende McArthur Glenn Designer Outlet Roermond.

Reacties