Carmen Linnartz uit Roermond (51) Lid in de Orde van Oranje Nassau

Foto:

Carmen is een bezige bij in en op de Donderberg. Roermond Nieuws Feliciteerd haar met deze welverdiende onderscheiding.

Haar voordracht:

Het vrijwilligerswerk is mevrouw Carmen Linnartz met ‘de paplepel ingegeven’. Haar beide ouders waren al actief in het verenigingsleven en met veel enthousiasme zet zij de familietraditie voort. Mevrouw Carmen Linnartz zet zich met hart en ziel in voor haar wijk ‘de Donderberg’.

Al meer dan 30 jaar is zij betrokken bij de vastelaovesvereniging ‘de Donderböl’ en de stichting Bonte Avond (BAS). Ze is één van de drijvende kracht achter de vele optredens tijdens de Kinder Bonte Avonden en de Bonte Avonden voor de volwassenen. Deze zijn in het vastelaovendseizoen een begrip in heel Roermond. Mevrouw Carmen Linnartz vindt het daarbij belangrijk kinderen in de wijk dezelfde kansen te geven die zij heeft gehad.

Mevrouw Carmen Linnartz is ook de kartrekker bij de organisatie van diverse evenementen in de binnenstad van Roermond zoals het Fashion Event en de Halloween-viering. De ondernemers-vereniging in de binnenstad van Roermond kan altijd een beroep op haar doen. En zij weet dan ook weer anderen te enthousiasmeren om zich ook belangeloos hiervoor in te zetten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen