Max is nooit uitgeleerd: ‘Ik denk dat alles altijd beter kan’

Foto: Verstappen.nl

Max Verstappen was maandagavond te gast in het programma Sport & Talk van het Oostenrijkse tv-station ServusTV, waar hij aanschoof samen met zijn Aston Martin Red Bull Racing-teambaas Christian Horner en collega-coureurs Pierre Gasly en Sebastian Vettel.

“Het is jammer hoe de race zondag verlopen is”, steekt Max van wal vanuit het mediacentrum van de Red Bull Ring, dat voor de gelegenheid dienst doet als studio. “Een uitvalbeurt kan altijd voorkomen, maar met minder races op de kalender, is dat wel erg jammer. We lagen tweede, dat was erg goed, en we waren met een andere strategie onderweg. Als je ziet wat er nog allemaal tijdens de race gebeurde, was er nog veel mogelijk geweest. Maar het is niet anders. Komende week hebben we de volgende race en gaan we het weer zien.”

Gevraagd naar de snelheid van de RB16, tijdens de eerste Grand Prix van het seizoen, laat Max weten: “Die was niet slecht, maar die willen we verbeteren. Over een enkele ronde is Mercedes nog te snel voor ons. Tijdens de race reed ik natuurlijk ook op andere, hardere, banden en ging het beter. Voor komend weekend, weer hier in Oostenrijk, willen we nog wat tijd vinden.”

Lees verder bij de bron: http://www.verstappen.nl/