Zaterdag 11 september openluchttheater Thorn

Foto:

Start-up concert van het Koninklijk Nederlands Zangers Verbond – Limburg

Zaterdag 11 september vindt er van 16.00 – 18.00 uur in het Openluchttheater Thorn een start-up concert plaats. Auspiciën van het Koninklijke Nederlandse Zangers Verbond. Onder leiding van Hennie Ramaekers, met als solisten Math Dirks (bariton) en Ria Janssen (sopraan). En aan de piano Toon Konings.

Het start-up koor wordt gevormd door circa 50 Limburgse zangers. Daarnaast zullen circa 35 zangers uit andere provincies instromen voor dit bijzondere concert. Het programma is te lezen op www.openluchttheaterthorn.nl.

Ode aan Hennie Ramaekers

Dirigent Hennie Ramaekers, geboren te Maastricht, studeerde piano en orkestdirectie aan het Maastrichts Conservatorium bij respectievelijk Jean Antonietti en Martin Koekelkoren. Hij slaagde cum laude voor het Einddiploma Solospel Piano en voltooide de studie orkestdirectie eveneens met het Einddiploma Harmonie- en Fanfaredirectie. Hij was dirigent van diverse bekende koren en symfonische blaasorkesten, waaronder de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar, het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus, de Koninklijke Zangvereniging Nijmeegs Mannenkoor, het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor St. Caecilia, het Koninklijk Roermonds Mannenkoor.

Kaarten zijn, zolang de voorraad strekt, te bestellen via www.openluchttheaterthorn.nl,

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen