Cobi Botanisch Warenhuis opent 23 Oktober.

Foto:

De Roermondse binnenstad heeft weer een écht warenhuis!

Op 23 Oktober a.s. opent het Cobi Botanisch Warenhuis haar deuren. En wat voor één! Dit nieuwe concept warenhuis heeft de natuur als inspiratiebron. Een hoog segment melange van zijde bloemen, planten en wonen, styling en kunst voor consumenten en bedrijven.
16 jaar geleden opende Cobi Houtappels, meesterbinder en stylist, met haar moeder haar 1e zaak in een kleine winkel van 40m2 op de Neerstraat. Inmiddels werkt ze samen met haar partner en een team van10 personen aan de meest mooie interieur projecten, kleedt ze een 60-tal bruiloften per jaar aan, en kunt u nog steeds terecht voor de mooiste bloemen in haar bloemenwinkel op de Neerstraat.
Cobi heeft ervaring in bloemen en styling opgedaan in Amsterdam en ’t Gooi. Door de jaren heen heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld en voert ze met het fijnste gevoel voor styling en kwaliteit alles samen tot een compleet plaatje. Cobi en haar team hebben door de jaren vele awards gewonnen, en heeft ze diverse Bekende Nederlanders, waaronder hare
koninklijke hoogheid Koningin Maxima mogen verblijden met haar bloemen en styling.
Haar onlangs Duurzaam gecertificeerde winkel is een parel in de binnenstad van Roermond en een inspiratiebron voor velen.
Het nieuwe warenhuis in Roermond is een echte belevingswinkel en geeft invulling aan de nieuwe shop-beleving. Een parel voor het oog. Prachtig gedecoreerd en mooi afgewerkt.
Het Cobi Botanisch Warenhuis biedt u een unieke combinatie van zijden bloemen, planten, handgemaakte kunstbomen, kunstobjecten, heerlijk geurende (huis) parfums, boeken,vazen en (woon)accessoires die passen in ieders interieur. De producten zijn speciaal door Cobi en haar team geselecteerd en zijn bijzonder stijlvol, vernieuwend, anders als anders, maar hebben altijd de natuur als inspiratiebron.
Naast het brede aanbod van veelal handgemaakte high class producten met herkomst vanuit de hele wereld kunt u er ook terecht voor uw complete interieur ontwerp! Van woning tot kantoor, hotel of restaurant, alsook de aankleding van uw unieke feest of bruiloft.
In de Botanische Studio wordt uw ontwerp zorgvuldig samengesteld en ter plaatse uitgewerkt door een van de interieur stylistes en decorateurs.
Het Cobi Botanisch Warenhuis is dé winkel waarin beleving centraal staat. Het samenspel,van kleuren, geuren en structuren is uniek en in wijde omtrek niet geëvenaard. Deze winkel laat je versteld staan wat de mogelijkheden zijn in het creëren van de aankleding van uw woning of zaak.

Vanaf zaterdag 23 Oktober staan Cobi en haar team klaar om u te ontvangen op de Bergstraat 9-11 in Roermond om u mee te nemen in een unieke beleving waarin in de natuur
de hoofdrol speelt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen