Limburg festival theather op locatie > PETITCOMITÉ BUBBEL

Zaterdag 26 augustus, Roermond

Stel je voor: jaren na de Apocalyps. De wereld is leeg, verlaten en vol gevaar. Gelukkig staat op een plek verscholen tussen de bomen: de Bubbel. In de Bubbel is het veilig en vertrouwd. In de Bubbel is het leven simpel. Tenminste… als iedereen zich aan de regels houdt.

Bubbel is een muzikale en beeldende voorstelling. Er wordt gecommuniceerd door middel van een taal die de personages samen hebben gecreëerd. Hoe spreek je met elkaar als je vocabulaire minimaal is? Als er slechts enkele woorden en begrippen de tand des tijds hebben doorstaan en de enige bron een oud tijdschrift is?

Bubbel is een eigentijds sprookje vol zwarte humor en fantasie. Een kleine miniatuurwereld, waarin op muzikale en komische wijze (politieke)systemen, die onze grote boze mensenwereld op dit moment in zijn greep houden, aan de kaak worden gesteld.

 

PETITcomité zijn Alexander de Bruijn, Isaäk Hofland en Maud Dolsma. Op televisie is Maud te zien in de politieserie ‚Flikken Maastricht’, waarin ze de rol van Fleur Wolfs speelt.

Zaterdag 26 augustus I 14u00 + 17u00 I Cuypershuis – Pierre Cuypersstraat 1, Roermond -Reserveren via www.limburgfestival.nl Entree is € 7,50

 

Reacties