Extra inzet Arriva treinen en wijzigingen in de dienstregeling in verband met Pinkpop

 In verband met Pinkpop en de inzet van extra pendeltreinen voor de bezoekers van het festival,  zijn er vanaf vrijdag 15 t/m maandag 18 juni een aantal wijzigingen in de dienstregelingen van de Arriva-treinen. Deze wijzigingen hebben ook gevolgen voor reizigers op diverse trajecten in Limburg. Voor de bezoekers van Pinkpop zet Arriva (en NS) op gezette tijden tussen Heerlen en Landgraaf 4 keer per uur een pendeltrein in.

 De Pinkpop pendeltreinen rijden op:

  • Vrijdag 15, zaterdag 16, en zondag 17 juni  van 08.24 uur – 16.01 uur en van 21.54 uur – 02.05 uur
  • Maandag 18 juni  van 06.35 uur – 14.01 uur

Vanwege de inzet van deze pendeltreinen voor Pinkpop geldt voor reguliere reizigers op het traject Heerlen-Kerkrade dat zij een overstap hebben op station Landgraaf. Ook stopt de trein niet bij Station de Kissel. Als alternatief kunnen de reizigersgebruik van dit station gebruik maken van halte Schaesbergerweg van buslijn 29, op 5 minuten loopafstand van station de Kissel.

 Kort voor vertrek reis plannen

Gedurende de Pinkpop periode vinden her en der wijzigingen in de dienstregeling van Arriva plaats op de trajecten Sittard-Kerkrade, Maastricht Randwyck-Roermond en Heerlen-Maastricht Randwyck. Het advies aan reizigers is om kort voor vertrek de reisplanner via arriva.nl/limburg te raadplegen en de omroepberichten op de stations te beluisteren. Mogelijk wijzigt de vertrek- en aankomsttijd of vertrekt de trein van een ander perron. Soms rijden de treinen in de avonduren op deze dagen ook langer door.

De Arriva Pinkoptrein werd in december 2017 onthuld door Jan Smeets en zal zeker dit weekend ook op de Limburgse trajecten rijden. Foto: Bea Palant

Reacties

article
83689
 In verband met Pinkpop en de inzet van extra pendeltreinen voor de bezoekers van het
https://roermond.nieuws.nl/nieuws/83689/extra-inzet-arriva-treinen-en-wijzigingen-dienstregeling-verband-pinkpop/
2018-06-12T15:57:18+00:00
Nieuws