Op woensdag 15, donderdag 16, woensdag 22 en donderdag 23 augustus rijden er in de avond, vanaf 20:59 uur, geen treinen op de Maaslijn tussen Venlo en Venray (S1)

Foto: Arriva

In verband met Project Vervanging Treinbeveiliging door ProRail wordt er de komende tijd aan de Maaslijn gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden rijden er op delen van de Maaslijn dan geen treinen. De werkzaamheden starten steeds om 20.59 uur en duren tot einde dienst. Op 15, 16, 22 en 23 augustus wordt er gewerkt tussen Venlo en Venray. Arriva zet bussen in.


Op bovengenoemde dagen werkt ProRail tussen Venlo en Venray. Arriva rijdt op het traject tussen Roermond en Venlo en Venray en Nijmegen gewoon met de trein. Tussen Venlo en Venray worden bussen ingezet.

 Vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Meer informatie
Meer informatie over het treinvervangend vervoer is te vinden op de website van Arriva. Daar wordt ook over de komende buitendienststellingen gecommuniceerd.

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de website van Prorail https://www.prorail.nl/nieuws/prorail-vervangt-treinbeveiliging-noordelijke-maaslijn


Reacties

article
85974
In verband met Project Vervanging Treinbeveiliging door ProRail wordt er de komende tijd aan de
https://roermond.nieuws.nl/nieuws/85974/op-woensdag-15-donderdag-16-woensdag-22-en-donderdag-23-augustus-rijden-er-avond-vanaf-2059-uur-geen-treinen-op-maaslijn-venlo-en-venray-s1/
2018-08-10T10:01:14+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2018/08/09145713/arriva-nieuws.jpg
Nieuws