Tip de redactie van Roermond Nieuws

Foto: Pixabay

We doen ons best om bovenop het nieuws te zitten, houden onze oren en ogen 24/7 open en doen ons best om al het nieuws onder de aandacht te brengen. Maar, we kunnen onszelf niet in vijven delen. Er gebeurt zó veel in gemeente Roermond. Een beetje hulp is welkom. Dus, heb je een leuke tip voor www.roermond.nieuws.nl ? Laat het ons vooral weten!

Op Roermond Nieuws willen we zo veel mogelijk leuke nieuwtjes met je delen, zodat je altijd op de hoogte bent en weet wat er speelt in Roermond. We schrijven over de opening van een toffe winkel of een nieuw restaurant, kiezen iedere maand Dé Roermondse ondernemer van de maand, plaatsen al het nieuws vanuit het stadhuis en de provincie en volgen de Roermondse politiek op de voet. Wij promoten de sport en volgen alle leuke uitgaanstips voor u en delen dit via onze social media kanalen. Maar brengen vooral ook opmerkelijk nieuws en verhalen uit de stad. Wij zijn geen krant en willen dat ook niet zijn, wij plaatsen geen achtergrond artikelen en hebben daar dan ook nog een eigen mening over. Nee, wij willen een digitaal nieuwsplatform zijn, dat de stad Roermond wil promoten! Onze lezers zitten namelijk ook in de rest van Nederland en verspreid over de hele wereld. Die bezoekers willen graag weten wat er in hun favoriete stad gebeurt.

Wij doen dit met een heel klein team wat voornamelijk uit vrijwilligers bestaat. Wij kennen geen betaalde journalisten of fotografen; daar hebben wij geen middelen voor! Er is buiten enkele adverteerders niemand die ons betaalt. Nieuws.nl onze moedermaatschappij voorziet ons van alle support en al het ANP nieuws uit de regio, maar ook leuke interessante artikelen over vrije tijd, sport en human interest verhalen. Want een van onze stelregels is dat wij alleen dat plaatsen waar wij 100 % de bron van kennen, er is al genoeg fake nieuws op de wereld.

Dus hebben wij jouw hulp nodig als het gaat om vooral als dat leuke nieuws uit jouw wijk of buurt komt.

Heb jij concrete suggesties voor de redactie omtrent leuke evenementen, nieuwe winkels, foto’s, speciale acties en meer, laat het ons dan weten en Tip de redactie; [email protected]

Heeft je een eigen onderneming en wil je nieuws bij ons onder de aandacht brengen? Ook dat kan tegen een kleine vergoeding! [email protected]

'

Reacties

article
88723
We doen ons best om bovenop het nieuws te zitten, houden onze oren en ogen
https://roermond.nieuws.nl/nieuws/88723/tip-redactie-roermond-nieuws-2/
2018-10-29T08:07:29+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2018/08/06101743/news-1644696_1280.png
Roermond Nieuws, Roermond Regio Nieuws