Doe mee en begin je eigen onderneming in Retailstad Roermond

Foto: Gemeente Roermond

Altijd al gedroomd van je eigen onderneming? Een winkel, kantoor of atelier? Dan is dit je kans! Gemeente Roermond organiseert samen met een aantal partners “Mijn Droomwinkel Roermond”. Veelbelovende startende ondernemers maken kans op een subsidie van €5.000 en advies/coaching door een aantal zakelijke dienstverleners. De voorwaarden zijn aantrekkelijker geworden, en vanaf nu kun je je aanmelden voor “Mijn Droomwinkel Roermond”.

Enthousiaste starters met de ambitie om een eigen onderneming te runnen, kunnen hun plannen en ideeën indienen. Een team van deskundigen met vertegenwoordiging vanuit Gemeente Roermond, City Management Roermond, Starterscentrum Limburg, Retail Innovation Centre, Rabobank, ING en Top Accountancy buigt zich over de ingediende plannen. De meest veelbelovende kandidaten maken kans op een subsidie van €5.000 en een jaar lang deskundige begeleiding waarmee ze hun nieuwe bedrijfsconcept een vliegende start kunnen geven.

Het project is opgezet om nieuwe ondernemersdynamiek te creëren in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Roermond, leegstand aan te pakken en startende ondernemers een stevige basis en een optimale groeikans te geven.

Dromen waarmaken

Wethouder Economische Zaken Angely Waajen: “het vernieuwde project biedt voordelen voor alle partijen: minder leegstaande panden, de komst van nieuwe ondernemers en starters die hun droom kunnen waarmaken.”.

Verruimde opzet

Mijn Droomwinkel Roermond werd eerder dit jaar al gelanceerd. Veel enthousiaste kandidaten hebben toen interesse getoond maar gaven ook aan dat het project te beperkt was opgezet. Als reden werd genoemd dat in de oorspronkelijke opzet slechts uit drie specifieke panden kon worden gekozen om de onderneming in te starten. De nieuwe opzet is daarom aanzienlijk ruimer vormgegeven waarbij de keuze nu aan de starter zelf is.

Informatie

Wil je meer weten over dit project, hoe je in aanmerking komt of over de precieze voorwaarden voor deelname? Surf dan naar www.mijndroomwinkelroermond.nl voor alle informatie. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de projectleider Startende Ondernemers, Wilbert Cremer via [email protected]  of bel 0475-359124.

Reacties

article
89103
Altijd al gedroomd van je eigen onderneming? Een winkel, kantoor of atelier? Dan is dit
https://roermond.nieuws.nl/nieuws/89103/doe-mee-en-begin-je-eigen-onderneming-in-retailstad-roermond/
2018-11-06T14:57:01+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2018/11/06223214/droomwinkel_roermond.png
onderneming
Gemeente, Nieuws