Prins Robin I Neudig Oet Zaterdag 23 februari met „Sjloetingstied“ Zaal de Ster

Foto: Paul Weijenberg

Na het bijwonen van de Vastelaovesmès om 18.00 uur in de Laurentiuskerk maken Prins Robin I met zijn Katergevolg zich op voor een gezellige feestavond die al een aantal jaren bekend staat onder de naam „de Prins neudig oet“.

„De Prins neudig oet“ zal net zoals verleden jaar plaatsvinden de zaterdag vóór het vastelaovesweekend, op 23 februari en de avond zal rond 20.30 uur in ’t Katerpelies, Zaal de Sjter, van start gaan.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door feestband “Sjloetingstied” , dat u zal verrassen met fantastische feestmuziek en natuurlijk onze eigen Prinsenkapel. De vastelaovend begint väölbelaovend biej de Katers oet Neel!! Met andere woorden, dit feest mag je niet missen!

Mocht U geen Katerlid zijn of geen uitnodiging hebben ontvangen en U wilt deze geweldige feestavond niet missen, kunt u zich melden via een mailtje aan [email protected] Er zal dit jaar geen speciaal thema op deze avond zijn, wel verwacht VV de Katers dat de bezoekers mooi verkleed aan deze avond zullen deelnemen.  We kijken met spanning uit naar de vele leden en genodigden die ongetwijfeld in prachtige kostuums de avond tot een succes zullen maken. VV De Katers zal ook van de avond gebruik maken om haar jubilarissen te huldigen, te weten; Remco Keuren en Robbie Gorts (1×11) en Jos en Susanne Even (2×11). In de loop van de avond zullen de gasten zoals gewoonlijk nog kunnen genieten van een zeer smakelijk hapje, aangeboden door VV de Katers. Wij hopen dat al onze leden en de genodigden gevolg zullen geven aan de “Oetneudiging van de Prins”.

foto Prins: Hans Sweegers

'

Reacties

article
93119
Na het bijwonen van de Vastelaovesmès om 18.00 uur in de Laurentiuskerk maken Prins Robin
https://roermond.nieuws.nl/nieuws/93119/prins-robin-i-neudig-oet-zaterdag-23-februari-met-sjloetingstied-zaal-de-ster/
2019-02-09T21:43:47+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2018/06/18090321/Katerdans-e1549745105309.jpg
katers, neel
Roermond Nieuws, Vastelaovend