PSW Inspiratiemarkt – Maak kennis met kunde

Foto: PsW

Persbericht – Inspiratiemarkt, workshops en vacature-café bij PSW. Al ruim 60 jaar zet PSW zich in voor kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking. In al die jaren hebben de medewerkers veel kennis en kunde opgedaan die ze graag willen delen. In de Week van Zorg en Welzijn biedt PSW interessante (GRATIS) workshops:

Op 11 maart in Weert:

– 16.00 tot 17.00u de Interactiewijzer: een effectieve aanpak voor professionals die werken met kinderen die moeilijk gedrag of omgangsproblemen vertonen.

– 17.30 tot 18.30u ABC AutismeBelevingsCircuit: een unieke manier om zelf te ervaren hoe het is om autisme te hebben.

Op 14 maart in Reuver:

– 16.00 tot 17.00u Tekenen in je werk: ontdek de kracht van tekenen! Leer hoe u dit kunt gebruiken om ideeën en plannen duidelijk over te brengen.
– 17.30 tot 18.30u De-escalerend werken: leer omgaan met agressie in de zorg. Wat accepteert u wel en wat niet? En hoe kunt u het beste reageren?

Voor meer informatie en aanmelden: psw.nl/nieuws – Daarnaast is er een inspiratiemarkt met leuke activiteiten, rondleidingen door cliënten en een vacature-café voor iedereen die geïnteresseerd is in een baan bij PSW. Hopelijk tot ziens in de Week van Zorg en Welzijn!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen