Max kijkt uit naar Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort: ‘Super mooi evenement’

Foto: Verstappen.nl

Jumbo organiseert in samenwerking met Max Verstappen Management, Red Bull Nederland en Circuit Zandvoort op 18 en 19 mei de vierde editie van de Jumbo Racedagen op het historische circuit in Noord-Holland. Als voorproefje op dit grootste familie race-evenement van Nederland, kreeg een selecte groep studenten en journalisten vandaag de kans om aanwezig te zijn bij een exclusief interview met Max Verstappen en Jumbo CEO Frits van Eerd. Onder leiding van host Humberto Tan spraken zij tijdens dit interview onder andere over de samenwerking tussen Max en Jumbo, werd er vooruitgekeken naar de Jumbo Racedagen en werden de diverse programmaonderdelen gepresenteerd.

Max kijkt er ook dit jaar weer erg naar uit om naar Zandvoort te komen: “Ik denk dat het altijd mooi is om terug te komen naar Nederland, ook voor de fans die niet naar een Grand Prix kunnen gaan. Als dat dan ook nog kan met een V8-motor, die net wat beter klinkt dan een V6, maakt dat het alleen maar mooier. Hopelijk kunnen we weer wat nieuwe fans naar de Formule 1 trekken. Het blijft altijd een super mooi evenement om mee te maken.”

Ook Jumbo CEO Frits van Eerd vindt het een uniek evenement: “Het gebeurt nergens anders op deze manier, vooral als je ziet hoe mooi wij het merk Jumbo kunnen versleutelen in de autosport. Je hebt 100.000 mensen die op het evenement afkomen. Er zijn heel wat organisatoren van Grands Prix die zijn hartstikke jaloers zijn op de bezoekersaantallen die wij voor een demonstratie krijgen, iets waar zij een heel raceweekend voor moeten organiseren.”

Lees verder bij de bron: http://www.verstappen.nl/

'
article
95944
17 April 2019 3:55 PM Jumbo organiseert in samenwerking met Max Verstappen Management, Red Bull
https://roermond.nieuws.nl/nieuws/95944/max-kijkt-uit-naar-jumbo-racedagen-op-circuit-zandvoort-super-mooi-evenement/
2019-04-17T17:33:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2019/04/17184057/max-voor.jpg
Roermond Nieuws, Roermond Sport Nieuws