Kastelenfietstocht met Hepkes in het Hemelvaartweekeinde

Laquais Frans leidt u langs mooie kastelen
Foto: Leon Moonen
Bonjour, ik ben Laquais Frans. Uw gastheer van kastelen en landgoederen in Leudal en omgeving. Graag leid ik u op  zaterdag 1 en zondag 2 juni a.s. tussen 11.00 en 17.00 uur aan de hand van een bijzondere fietstocht – de Kastelen-Hepkestocht 2019 – langs enkele unieke kastelen en objecten in Midden-Limburg.
Ik laat u genieten van typische ‘bufkes’ uit de tijden van weleer. Zo gaan we deze editie proeven van de Middeleeuwen in de kasteeltuin van kasteel Horn, van de Eeuw van de Burgers bij kasteel Nederhoven in Beegden en van de Pruikentijd bij Kasteel Aldenghoor. Op de deelnemende locaties worden eveneens leuke (spel)activiteiten en muziek aangeboden voor jong en oud in het tijdperk van desbetreffende locatie.
U kunt deze fietstocht beleven in het Hemelvaartweekeinde op zaterdag 1 en zondag 2 juni a.s. De route bedraagt ca. 32 km en is makkelijk te volgen via de aangegeven fietsknooppunten. Voor deze unieke fietstocht heeft u speciale ‘Hepkes-bonnen’ nodig om te kunnen proeven van de heerlijke nostalgische gerechtjes op de drie lokaties. Deze zijn samen met een routeomschrijving te koop in de voorverkoop bij Hotel de Abdij in Horn en Kasteel Aldenghoor in Haelen voor € 8,50 (volw.) en € 7,50 (kinderen t/m 12) of op de dagen zelf tegen regulier tarief ad € 9,50 (volw.) bij de deelnemende kastelen.
Deelnemers 2019:
Kasteel Horn – Hotel de Abdij in Horn
Kasteel Aldenghoor in Haelen
Kasteel Nederhoven in Beegden
Kinderspelen tijdens de Kastelenhepkestocht Foto: Leon Moonen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0