Het succesvolle oogcafe verhuist naar de avonduren

Foto: Oogcafe

In tegenstelling tot de gebruikelijke tijd, is de bijeenkomst deze keer in de avonduren: van 19:30 tot 21:30 uur. De bedoeling is om visueel beperkte mensen , die ’s middags verhinderd zijn, in de gelegenheid te stellen het Oogcafé te bezoeken. Iedereen is van harte welkom, niet-leden, begeleiders, geleidehonden, …….

Omdat er mensen worden verwacht, die niet eerder een Oogcafé bezochten, komt er geen speciaal thema aan de orde, maar kan de hele avond met iedereen worden gepraat, ervaringen uitgewisseld en kunnen er vragen worden gesteld. In de maanden juli en augustus is er geen Oogcafé. De eerst volgende meeting, na 25 juni,is op dinsdag 24 september van 14:00 tot 16:00 uur.

De informatieve website van de landelijke Oogvereniging, de initiatiefnemer van het Oogcafé, is: www.oogvereniging.nl  We hopen weer op een gezellige en nuttige bijeenkomst. Voor verdere info kunt u terecht bij Dhr. John Snijkers, voorzitter Oogvereniging Limburg: Tel: 06-202.483.77. Email: [email protected]

Het volgende Oogcafé meeting voor blinden en slechtzienden in het Paradies te Roermond,  Munsterstraat 61, is op dinsdag 25-juni a.s. van 19:30 tot 21:30 uur. U bent van harte welkom! 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen