Digitaalhuis start campagne laaggeletterdheid

Foto: Bibliorura

Veel mensen zijn al bekend met het digiTaalhuis, maar nog niet iedereen. Om nog meer aandacht te vragen voor laaggeletterdheid, starten we met een campagne om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Hiervoor hebben we posters, flyers, visitekaartjes en een prachtig filmpje gemaakt. Al deze materialen zijn vanaf 3 juli via de website van de Bibliotheek Bibliorura (www.bibliorura.nl) te verkrijgen. Op die manier kan iedereen het digiTaalhuis onder de aandacht brengen.

Je kind voorlezen of de bijsluiter van de medicijnen begrijpen? Een website opzoeken of iets regelen bij de overheid met je DigiD? Voor 1 op de 10 Nederlanders is dit een hele klus: ze hebben moeite met lezen, schrijven en digitale vaardigheden. Als er zoveel mensen zijn voor wie dit een probleem is, dan kent iedereen wel iemand voor wie dat geldt.

Het digiTaalhuis in Roermond biedt hulp. Echter, veel mensen schamen zich en denken dat ze de enige zijn. Maar cijfers liegen niet. Heel veel mensen kunnen hulp gebruiken en het digiTaalhuis is blij met elke doorverwijzing.

'

Reacties

article
98019
Veel mensen zijn al bekend met het digiTaalhuis, maar nog niet iedereen. Om nog meer
https://roermond.nieuws.nl/nieuws/98019/digitaalhuis-start-campagne-laaggeletterdheid/
2019-06-24T13:44:47+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2019/06/24134357/digiTaalhuis.jpg
Kunst&Cultuur, Roermond Nieuws