Campagne digitaalhuis van start

Foto:

In Roermond hebben 6000 mensen moeite met lezen en schrijven. Veel van deze mensen weten niet dat er hulp is. Die hulp kunnen ze krijgen in het digiTaalhuis. Om ervoor te zorgen dat mensen de weg naar het digiTaalhuis vinden, heeft de Bibliotheek Bibliorura met steun van de Gemeente Roermond en het Laurentius Ziekenhuis een campagne ontwikkeld om het digiTaalhuis nog meer onder de aandacht te brengen.

Foto: Bibliorura

De campagne werd woensdagmiddag 3 juli feestelijk gelanceerd in het Laurentius Ziekenhuis in Roermond. Wethouders Ferdinand Pleyte en Marianne Smitsmans en voorzitter van de raad van bestuur van het Laurentius Ziekenhuis Marja Weijers lichtten toe waarom zij deze campagne zo belangrijk vinden. Taalambassadeurs Jeroen en Jan vertelden hoe het zelf kunnen lezen en schrijven hun leven heeft veranderd.

Voor de campagne van het digiTaalhuis zijn verschillende materialen ontwikkeld, waaronder een flyer en poster, narrowcasting en banners. Deze materialen worden beschikbaar gesteld voor gebruik op de website www.bibliorura.nl/downloadsdigitaalhuis. Op de site kunnen alle materialen gedownload worden om te laten drukken of voor gebruik op websites, social media, etc. De Bibliotheek Bibliorura, Gemeente Roermond en het Laurentius Ziekenhuis hopen op deze manier zoveel mogelijk mensen te bereiken zodat het digiTaalhuis een begrip wordt in Roermond.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0