Max vanuit Hongarije: ‘Komen dichter in de buurt’

Foto: Verstappen.nl

Slechts een week na de Duitse Grand Prix strijkt het Formule 1-circus neer in Hongarije voor de laatste wedstrijd voor de zomerstop. Max Verstappen, winnaar van de knotsgekke regenrace in Hockenheim, blikt tegenover o.a. Verstappen.nl nogmaals kort terug op de wedstrijd in Duitsland:

“Het was hectisch, maar ik was natuurlijk erg blij om er te winnen.”

De pitcrew van Aston Martin Red Bull Racing wist zelfs hun eigen pistoprecord aan te scherpen naar 1,88 seconden. Hoe brleefde Max dit?

“Tijdens de pitstop zelf leek het in eerste instantie niet een record, omdat het zo hectisch was met de vele bandenwissels. Ik was ook met veel meer bezig dan tijdens een normale race. Natuurlijk ging alles super snel en toen ik die pistop terugzag, was dat erg indrukwekkend.”

Is de Red Bull ook hier in Hongarije weer competitief?

“Dat hoop ik”, vertelt Max. “We hebben echter geen garanties, want we moeten eerst een goede afstelling van de auto vinden. Maar we gaan zeker ons best doen. Eerst maar eens de baan op en aan de auto werken om een goede balans te vinden. Daarna zien we wel of het goed genoeg is. Ik ga in ieder geval mijn best doen om er zo dichtbij mogelijk te zitten.”

Lees verder bij de bron: http://www.verstappen.nl/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0