Een perfecte vulling van de hete zomer in komkommertijd

Foto:

Singing in spirit is een perfecte vulling van de hete zomer in komkommertijd, vindt u ook niet? Wij, het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, willen in het najaar een groot popconcert geven in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Daar zal veel belangstelling voor zijn bij mannen die de Roaring Sixties en de Flower Power nog in hun bloed hebben. Om hen enthousiast te maken willen wij een aantal korte attenderings-stukjes publiceren over ons initiatief.

Daarom onze vraag of het tweede (het eerste stukje heb ik u 3 weken geleden toegestuurd met het verzoek tot plaatsing) van onderstaande teksten in uw uitgave kan worden opgenomen, als verenigingsnieuws of als bladvulling, als u ruimte daarvoor hebt. Iedere 3 weken zend ik dan een vervolg en in september volgt dan uiteindelijk een artikel met de volledige informatie. Als smaakmakers denken wij aan teksten (nummers 1, 2, 3 en 4) als:

  1. Zing jij ook altijd de popsongs mee? Hoe mooi is het niet om in koor de popsongs van Beatles, Rolling Stones, Leonard Cohen, etc, uit de Roaring Sixties uit volle borst mee te zingen? Interesse?  LET OP: binnenkort meer info in dit blad.
  2. Na de vakantie komt er een uitdaging voor mannen die graag Popmuziek zingen! Top of the Pops in Roermond! Houd de dinsdagavonden in september en oktober vrij!
  3. In een volle ECI worden op zaterdag 23 november a.s. popsongs uit de jaren 60/70/80 gezongen, en wil je daarbij zijn met andere liefhebbers van popmuziek, met of zonder zangervaring?  Laat je verrassen en kijk eens op www.roermonds-mannenkoor.nl. “YES, DO IT” …. POP zingen (yes, you can!)
  4. Ben jij van de Flower Power–generatie en wil je die ervaring levend houden? Grijp je kans! Zing bekende popmuziek in een gezellig projectkoor in oktober en november. Waar en hoe? Zie www.Roermonds-mannenkoor.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0