Komend weekend Beau Vilters Memorial bij SHH in Herten

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus a.s. wordt in Herten op sportpark De Wolfsberg het Beau Vilters Memorial U17-toernooi gehouden. De organisatie van dit internationaal jeugdvoetbaltoernooi is in handen van SHH Herten en maakt deel uit van de serie Top-toernooien, waarvan VVV-Venlo ToernooiPartner is. Het toernooi is genoemd naar de voormalig (jeugd)speler van VVV-Venlo, Beau Vilters, die op 14 juni 2015 door een noodlottig ongeval om het leven kwam. Zijn sportieve droom blijft hier in leven.

Naast VVV-Venlo als ToernooiPartner nemen verder deel Willem II, Fortuna Sittard, Almere City FC, FC Volendam en Regioteam (allen Nederland), KAA Gent (België), AEK Athene (Griekenland), FC Kopenhagen (Denemarken), Right to Dream (Ghana), Mitsubishi Yowa (Japan) en Polonia Warschau (Polen).

Op zaterdag wordt na de officiële opening om 10.30 uur gestart met de eerste poulewedstrijden. ’s Zondags wordt reeds om 10.00 uur afgetrapt en zal om 16.00 uur de finale plaatsvinden met aansluitend de prijsuitreiking.

TopSport in uw eigen regio!

Bron: VVV Venlo

Bron:  http://www.vvv-venlo.nl/

'

Reacties

article
99246
Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus a.s. wordt in Herten op sportpark De Wolfsberg
https://roermond.nieuws.nl/nieuws/99246/komend-weekend-beau-vilters-memorial-bij-shh-in-herten/
2019-08-06T00:00:00+01:00
Roermond Nieuws, Roermond Sport Nieuws