Tweede Roermond Groen moet je Doen opruimactie in aantocht

Foto: Nathan Copley via Pixabay

Roermond – Angela Hokstam – Op 31 augustus wordt weer twee uurtjes schoongemaakt, in enkele straten in Roermond. Deze tweemaandelijks terugkerende opschoonactie, is een initiatief van de partij GroenLinks Roermond. De actie had als voorloper de Landelijke Opschoondag, waar GroenLinks- leden aan hebben meegedaan.Toen zijn er in anderhalf uur 25 vuilniszakken zwerfafval opgehaald, langs een fietspad in Roermond.

De bedoeling van de aankomende actie is, dat er om de zoveel tijd op verschillende plaatsen in Roermond wordt opgeruimd. De mensen moeten bewust gemaakt worden, van de problematiek van zwerfafval. Inwoners van Roermond die de mouwen willen opstropen voor een schonere stad, kunnen op 31 augustus deelnemen aan de tweede Groen moet je Doen opruimactie. De plekken die zaterdag onder handen zullen worden genomen, zijn tussen de Hendriklaan, Prins Bernhardlaan, Koninginnelaan en Bredeweg.

Verzamelpunt voor de opruimactie is de hoek van de Prins Bernhardstraat en de Koninginnelaan. Vertrek is om 11.00 uur. In verband met het meebrengen van opruimmaterialen is vooraf aanmelden wenselijk. Dit kan via [email protected]. De volgende schoonmaakdata in 2019 zijn: 26 oktober en 21 december. In 2020 zijn dat 29 februari, 25 april en 27 juni.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen