Hair & Beauty Marijke Paradiek dingt in 2021 mee naar  Coiffure Award

Foto: MP

PERSBERICHT – De kapsalon van Marijke Paradiek sleepte dit jaar maar liefst drie nominaties voor de Coiffure Award in de wacht. Door de onzekere situatie rondom het coronavirus heeft de organisatie van de award besloten om het Coiffure Award gala te verplaatsen naar zondag 18 april 2021. Eerder werd het gala al uitgesteld naar september 2020.

“We moeten dus nog even geduld hebben”, zegt Marijke. “Het blijft spannend voor ons team! Ik ben trots op onze inzendingen en dat we meedingen naar deze prestigieuze kappersprijs.”

Nominaties
In de onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de prestigieuze prijs. Marijke Paradiek is genomineerd voor de Consumer Award, de publieksprijs. “De jury heeft alle nominaties beoordeeld op verschillende onderdelen: haar, visagie, modelkeuze en fotografie. Het publiek kan haar stem nog steeds uitbrengen.

“Ik hoop natuurlijk dat mensen dit massaal gaan doen, zodat ik de Consumer Award volgend jaar mee naar Roermond mag nemen!”

Naast Marijke zijn ook twee collega’s genomineerd voor de Coiffure Award. Janet Daniëls strijdt mee in de categorie Dames Zuid. Zij bracht strakke, grafische lijnen in haar kapsels. Kim van Hooft, genomineerd in de categorie Color, gebruikte in haar coiffures pastelkleuren en voegde daar één kleurige eyecatcher aan toe.

Tot in de puntjes
“Ik ben ontzettend trots dat we op drie onderdelen zijn genomineerd”, vertelt Marijke enthousiast. “Om genomineerd te worden voor deze award moeten kapsters de technieken namelijk tot in de puntjes beheersen. Onze kracht zit hem in het vakkundige kleur- en knipwerk volgens de laatste trends en ontwikkelingen.” Marijke ontwikkelde haar eigen haarkleurlijn die zorgt voor een optimale conditie en een nóg mooiere uitstraling van het haar. Naast het reguliere kleur- en knipwerk verzorgt Hair & Beauty MP ook haarwerken voor mensen die last hebben van haarverlies.

Topkappers
De salon van Marijke Paradiek bemachtigde al eerder de Coiffure Award. In 2019, 2018, 2017 en 2013 viel de salon in de prijzen. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen. Gezamenlijk creëren zij de meest toonaangevende modebeelden.

Marijke: Ik kijk er enorm naar uit om volgend jaar tijdens het Coiffure Award gala met vakgenoten het mooie kappersvak te vieren.”