Wintertijd, tijd voor winterbanden! – Bosman Banden Roermond

Foto: Bosman Banden

Welke vuistregel u ook hanteert, de wissel van zomer naar winterbanden komt er aan. Wilt u de winterbanden op tijd op de auto hebben liggen dan is het aan te bevelen om de wissel uit te voeren voordat het echt winters weer wordt.

Waarom wisselen bij Bosman Banden?

Wij wisselen uw zomer naar winterbanden in 15 tot 45 minuten (afhankelijk van de hoeveelheid werk) vanaf €30. U kunt direct online een afspraak maken.

Winterbandenhotel

Heeft u thuis geen plek om uw zomerbanden op te slaan of wilt u niet elke keer slepen met uw zomer of winterset? Laat deze dan overwinteren in ons winterbandenhotel.

TPMS / Bandenspanningssensoren

Is uw auto uitgerust met bandenspanningssensoren? Wij kunnen een extra set sensoren leveren, in veel gevallen is het dan niet nodig om deze bij elke wissel opnieuw in te lezen. Tijd en kostenbesparend!
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanschaf nieuwe zomer, winter of vierseizoenenbanden

Naast de wissel van de zomer naar winterbanden verkopen wij natuurlijk ook nieuwe banden in alle soorten en maten voor elk budget, van ons gunstig geprijsde huismerk tot de ANWB testwinnaar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Uitlijnen

Een correct uitgelijnde auto rijdt niet alleen prettiger, uw banden gaan langer mee en u bespaart brandstof. Slijt het loopvlak van een of meerdere banden scheef af, zijn er delen van de wielophanging vervangen of trekt de auto naar links of rechts tijdens het rijden laat dan uw auto uitlijnen.

Contact

U kunt ons mailen, wij zijn telefonisch bereikbaar op 0475-342110 en u kunt ons ook een bericht sturen via whatsapp (06-23477960).

bosman

Bosman Banden
Albert Einsteinweg 10C
6045GX Roermond
0475-342110
www.bosmanbanden.nl

'

Reacties

article
88606
Wintertijd, tijd voor winterbanden! – Bosman Banden Roermond
Welke vuistregel u ook hanteert, de wissel van zomer naar winterbanden komt er aan. Wilt
https://roermond.nieuws.nl/roermondse-zaken/88606/wintertijd-tijd-winterbanden-bosman-banden-roermond/
2018-10-26T11:40:50+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2018/10/26113950/bosman.jpg
banden, Bosman, roermond, winterbanden, wintertijd
Roermond Nieuws, Roermond Zaken Nieuws