OML presenteert nieuwe website met 2 vacatures

Foto: OML

Persbericht – We zijn live! Vol trots toont Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) een geheel vernieuwde website. Het nieuwe logo van OML is onthuld tijdens de opening van de huisvesting van OML in december 2018. Nu is ook de website volledig ge-update en gemoderniseerd in de huiskleuren blauw en rood.

Strak, krachtig, overzichtelijk, bondig en tóch vol van informatie, dat zijn de kernwoorden die van toepassing zijn op de website. Directeur Serge Hoppenbrouwers licht toe: “Met de letter O van OML omgevormd tot startbutton van een computer, gaan we nu letterlijk van start. De website bevat nu overzichtelijke informatie in een aantrekkelijke vormgeving.”

Wie is OML? Wat doet OML? Wat kan OML? Op al deze vragen krijgen bezoekers in een oogopslag en met een enkele klik antwoord. Wilt u weten welke kavels nog beschikbaar zijn voor uw onderneming? Zoekt u gegevens over een bestemmingsplan of wilt u weten bij wie u terecht kunt voor een bepaald onderwerp? U vindt alle informatie eenvoudig terug op de website, helder en transparant. Kijkt u mee? www.oml.nl

Vacatures bij OML
Ook informatie over werken bij OML leest u terug op de website. Voor uitbreiding van het ondersteunende team zoekt OML op dit moment 2 nieuwe collega’s: er is een vacature voor een officemanager en een vacature voor een parttime controller. Via de website blijft u altijd op de hoogte van actuele vacatures van OML.

Kerntaken OML
OML B.V. heeft de volgende kerntaken: advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken, locatie- en gebiedsontwikkeling, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen alsmede de ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark ML in Echt, Windmolenbos en Zevenellen in Haelen, Merummerpoort, De Hanze, Boven de Wolfskuil, De Grinderij en Oosttangent in Roermond. Op de bedrijventerreinen Roerstreek-Zuid en Roerstreek-Noord in Roermond en bedrijventerrein Koeweide in Maasbracht is elk nog één kavel beschikbaar.

'

Reacties

article
93305
Persbericht – We zijn live! Vol trots toont Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) een geheel vernieuwde
https://roermond.nieuws.nl/roermondse-zaken/93305/oml-presenteert-nieuwe-website-met-2-vacatures/
2019-02-14T22:46:31+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2019/02/14224507/Screenshot-website-OML.png
OML
Roermond Nieuws, Roermond Zaken Nieuws