Schrijf je nu in voor de Rabobank Roermond City Run!

Foto:

Persbericht – Vanaf 1 januari is de inschrijfperiode van de Rabobank Roermond City Run 2019 gestart. Deze editie loop je mee voor stichting War Child.

 Negende editie

Op 28 april 2019 staat de historische binnenstad van Roermond voor de negende keer volledig in het teken van de City Run: hét hardloopevenement van midden-Limburg. Jaarlijks weten duizenden lopers en toeschouwers uit binnen- en buitenland dit sfeervolle spektakel te vinden. Ook deze editie kiezen deelnemers uit verschillende afstanden tot 10 Engelse mijl.

Uitdaging voor iedereen

De beginneling en de gevorderde loper komen beiden goed aan hun trekken bij de Rabobank Roermond City Run. Het evenement biedt uitdaging voor iedereen. De opbrengst van de negende editie gaat naar stichting War Child. Deze organisatie komt op voor jonge oorlogsslachtoffers.

Inschrijven

Schrijf je tot 8 april in via: http://www.roermondcityrun.nl/runs-inschrijven/inschrijven/. Bovenop je inschrijfgeld kies je een bedrag dat naar het goede doel gaat. We verzenden je startbewijs per post. Ook voor meer informatie over het evenement bezoek je de website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0