Jeugprins Ziggy I (van der Tuuk) regeert over de Neelder Katerjeug

Foto: Foto Hans Sweegers Heel

Persbericht – Op zondagmiddag 6 januari vond onder veel publieke belangstelling het Jeugprinsoetrope plaats in Zaal ’t Dörp. De jeugdprins van het afgelopen jaar, Rens I (Beurskens) was reeds vastelaovesdinsdag op de femiliemiddig afgetreden zodat de nieuwe Prins tijdig uitgeroepen kon worden.

Rond 15.11 uur begint de uitroep-act voor de nieuwe Jeugdprins.

Na de spannende uitroepact, waarbij de grote onbekende op zoek was naar de Vastelaoves-Pokémon nam het prinselijke trio plaats op de bühne achter een papieren scherm. Via ondermeer de Broekhin, Plein 1999 en de Kater op ’t Betjesplein zagen wij het trio de zaal invluchten van Zaal ’t Dörp en mocht Ziggy van der Tuuk zich bekend maken als de nieuwe Jeugprins van V.V. de Katers!

Nadat Ziggy alle prinselijke waardigheden van Vorst Wil heeft gekregen en als JeugdKaterprins is geïnstalleerd maakt hij bekend wie zijn adjudanten zijn. Chris Tegels en Liam Janssen zullen Prins Ziggy I bijstaan in deze komende vastelaovestijd.  Samen presenteren ze ook nog hun liedje waarmee zij deze vastelaovend beslist overal veel tam-tam zullen maken.

In het dagelijks leven gaat Ziggy naar de brugklas van Citaverde en is hij lid van RZ de Roermondse Zwemvereniging. Hij is een fanatieke Pokémon-vanger en is vaak druk bezig met zijn cavia.

Ziggy I zal, gaan regeren over het rijk van alle Ketjes en Kaeterkes onder zijn lijfspreuk:

Same duke veer de Vastelaovend in!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden