Nieuw in Leeuwen “Leever PötjesFest”

Foto: VV\De Tuinhagedisse

Het is weer bijna zover. Het nieuwe carnavals seizoen staat voor de deur. De meeste carnavalsverengingen hebben inmiddels hun “Dorstlustige Hoogheden” gepresenteerd. Maar in stadsdeel Leeuwen is er nog een ander nieuwtje !!!

Carnavals maandag; deze dag is een familiedag. En begint al om 16 uur voor de jeugd met een Open Podium, aansluitend is er een Buffet waarvoor kaarten á €11,50 te koop zijn. Daarna heeft het traditionele Putbal op deze carnavalsmaandag plaatsgemaakt voor een feestavond met spelen en artiest. Dit is een te gekke en gezellige kruisbestuiving tussen een “Oktoberfest” en is de “Vastelaovend”. Een vernieuwd Putbal waarbij de nadruk ligt op activiteit ! Dus; kom ook naar de nieuwe feestavond: Leever PötjesFest in zaal Aal Leeuwe!

Nieuwsgierig ?

Het Open Podium, Buffet en Leever PötjesFest begint maandag 16 uur 4 maart en de entree is gratis. De buffetkaarten zijn te koop tijdens de Prinseresepsie, Veer laote leeve Beeve, Aad prinse Buuteaovend, Leever Bòntje Middaag en KIenjer Bòntje Boeresjipsebal. Tot ziens in Zaal Aad Leeuwe, v.v. De Tuinhagedisse

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen