Blog: Liefde overwint Corona

Foto: Bessi via Pixabay

Blog: 20 mrt. 2020 20:56  – Beste Roermond Nieuws, Het is een verschrikkelijke situatie wat we allemaal wereldwijd ervaren. We hopen allemaal dat het niet lang duurt. Van belang dat we sterk en positief blijven. Hierbij deel ik graag een mededeling vanuit mijn hart aan iedereen en aan alle Roermondenaren.

Ik kom uit een oorlogsgebied en ik heb nog ergere situaties gezien, veel vrienden, familieleden, kennissen en bekende gezichten heb ik verloren, en ik had altijd en tot nu toe het gevoel van bangheid om iemand van mijn familie, een broer een zus of mijn moeder in zo’n lelijke situatie te verliezen.Tegelijkertijd had ik er tot nu toe vertrouwen in , dat niks verkeerd met hen zal gebeuren. In een oorlogsgebied   de kans om je zelf te beschermen en in leven blijven is kleiner  in vergelijking met  Corona . Kijk eens met mij mee : grond en luchtbombardementen, terroristische bendes,  explosieven in  auto’s, het minder hebben van de basis levensvereisten( gas, elektriciteit, water),de hoge kosten van levensonderhoud en nog veel meer van dit soort pijnlijke verhalen.

Corona is gevaarlijk en dodelijk en ik probeer hier niet om de situatie makkelijker te maken. Maar hier als je goed oplet, is  schoonheid , de mogelijkheid om goed te ondernemen of je kunt thuis blijven en je kunt gewoon veilig en gezond blijven. Maar in een oorlog kan dat helaas niet.

In beide situaties hebben mensen een keuze. Laat je de situatie jou beheersen en jouw leven beperken of neem je de controle over je zelf . Wat ik probeer te zeggen, dat jouw liefde voor het leven moet groter worden en meer dan wat er momenteel gebeurt. Zorg goed voor jezelf, goed opletten, volg de aanbevolen gezondheidsinstructies en wat nog volgens mij ook belangrijk is, heb vertrouwen dat alles goed zal komen.

Laat onze liefde voor het leven meer en groter  zijn dan onze angst voor Corona en we zullen de winnaar zijn.

Samen gaan wij deze moeilijke situatie passeren. Zorg goed voor jullie zelf.

With my love Nabil Aleid

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen