Fleur Pors en Luuk Zeelen schitteren als TopTalenten 2024 van Gilde Opleidingen

Bekendmaking Toptalent 2024 Gilde Opleidingen
Bekendmaking Toptalent 2024 Gilde Opleidingen
Foto: Gilde Opleidingen

Theaterhotel De Oranjerie vormde op 20 juni het podium voor de verkiezingsshow Toptalent 2024. Tijdens deze show, georganiseerd door Gilde Opleidingen, werden Fleur Pors en Luuk Zeelen bekroond als de winnaars van de prijzen voor Excellent Vakmanschap en Mbo-ambassadeurschap.

Burgemeester Yolanda Hoogtanders en andere prominenten genoten van een dagprogramma waarin de talenten hun passie en inzet toonden. Nieuw dit jaar was de wildcard-winnaar, die tijdens de show een nieuwe kans kreeg om mee te dingen naar de titels. Puk Gerards wist de jury te overtuigen en voegde zich bij de finalisten.

Fleur Pors (19, Meerlo) werd verkozen tot Mbo-ambassadeur. Haar enthousiasme en toewijding aan het kappersvak maakten indruk op de jury. Naast de titel ontving zij een cheque van 3000 euro om haar talent verder te ontwikkelen. Luuk Zeelen (17, Wessem) werd geëerd met de prijs voor Excellent Vakmanschap. Zijn passie voor internationale handel en zijn ambitie om ontwikkelingslanden te helpen, maakten hem de perfecte winnaar. Ook Luuk ontving een cheque van 3000 euro.

De verkiezingsshow zelf was een spektakel met optredens van Nieuwe Helden Next Level, een speech van bestuursvoorzitter Peter Thuis, en een improvisatieshow van cabaretier Andries Tunru. De avond werd afgesloten met een muzikaal optreden van Stef Classens en zijn vader Coen Classens.

In totaal draaide de show om elf studenten die opvielen door hun ambitie, inzet en impact op het werkveld. Fleur Pors en Luuk Zeelen mogen zich een jaar lang met trots TopTalenten 2024 van Gilde Opleidingen noemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen