Contact

Roermond Nieuws is er vooral voor de Roermondenaren, de Roermondse ondernemers, sportclubs, stichtingen, buurtverenigingen en alle andere verenigingen en stichtingen, maar ook voor evenementen en goede doelen.

Wij beheren als Stichting Cross Media Service Limburg (SCMSL)  onder andere deze site, daarnaast diverse facebook, twitter en andere social media pagina’s en veel andere media. Door ons Cross Mediaal  concept kunnen wij veel kruisverbanden leggen. Dit doen wij zonder winstoogmerk; puur om Midden en Noord-Limburg nog meer op de kaart te zetten.
Wij willen als CMSL vooral het andere lokale nieuws brengen. Met name het lokale nieuws wat vaak door andere media niet opgepakt kan wordt. Dit alles zonder enige vorm van censuur ,gekleurde mening en of politieke voorkeur, of persoonlijke voorkeur.

Adverteren:

Een banner of advertorial geeft veel response op lange termijn. Immers de krant ligt na een dag al gelezen of ongelezen in de krantenbak, of heeft inmiddels zijn weg al weer gevonden in de recycling.

Een reclame bij Roermond.Nieuws.nl niet. Wij plaatsen bij adverteerders die hun banner bij ons plaatsen iedere maand een zakelijk bericht, zonder verdere kosten. Deze content blijft ook altijd staan in de rubriek “Roermond zakelijk bekeken” En blijft altijd staan in tegenstelling tot adverteren op social media, dat is ook maar kortstondig.

Duur?

Adverteren bij Roermond.Nieuws.nl is beslist niet duur! U kunt al vanaf 50 euro per maand een banner met doorklik huren op onze nieuws, rubriek- of hoofdpagina. Daarnaast wordt uw bedrijf opgenomen in de bedrijvengids, die dagelijks geraadpleegd wordt. In principe plaatsen wij maar 1 reclame per branche zodat uw reclamebudget optimaal benut wordt. Bovendien delen wij alle berichten of evenementen van onze adverteerders op de social media. Daardoor is het bereik nog vele malen groter dan doet vermoeden.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Mail ons op [email protected] of bel met Madeleine de Werd op 06-10094443

Burgerjournalist, vlogger, blogger of fotograaf worden?

Het feit dat u dit bericht leest, geeft blijk van interesse in het lokale nieuws. Wilt u ons werk steunen of redactioneel of op andere manier een bijdrage leveren aan Roermond. Nieuws, neem dan contact met ons op via het emailadres [email protected]

Stichting Cross Media Service Limburg
Venlo
Tel. 06-10094443

Neem contact op