Contact

Roermond Nieuws is er vooral voor de Roermondenaren, de Roermondse ondernemers, sportclubs, stichtingen, buurtverenigingen en alle andere verenigingen en stichtingen, maar ook voor evenementen en goede doelen.

Adverteren:

Een banner of advertorial geeft veel response op lange termijn. Immers de krant ligt na een dag al gelezen of ongelezen in de krantenbak, of heeft inmiddels zijn weg al weer gevonden in de recycling.

Een reclame bij Roermond.Nieuws.nl niet. Wij plaatsen bij adverteerders die hun banner bij ons plaatsen iedere maand een zakelijk bericht, zonder verdere kosten. Deze content blijft ook altijd staan in de rubriek “Roermond zakelijk bekeken” En blijft altijd staan in tegenstelling tot adverteren op social media, dat is ook maar kortstondig.

Duur?

Adverteren bij Roermond.Nieuws.nl is beslist niet duur! U kunt al vanaf 50 euro per maand een banner met doorklik huren op onze nieuws, rubriek- of hoofdpagina. Daarnaast wordt uw bedrijf opgenomen in de bedrijvengids, die dagelijks geraadpleegd wordt.

Burgerjournalist, vlogger, blogger of fotograaf worden?

Het feit dat u dit bericht leest, geeft blijk van interesse in het lokale nieuws. Wilt u ons werk steunen of redactioneel of op andere manier een bijdrage leveren aan Roermond. Nieuws, neem dan contact met ons op via het emailadres [email protected]

Contact

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Stichting Cross Media Service Limburg
Venlo
Tel. 06-10094443

Neem contact op