Foodstock Festival bij Weerstand met live voetbaluitzending op zaterdag

Foto: Foodstock

Komend weekend vindt bij Weerstand Roermond het populaire evenement Foodstock plaats. Na succesvolle edities in verschillende steden, strijkt het festival ditmaal neer in Roermond. Het evenement biedt een breed scala aan culinaire hoogstandjes en livemuziek, waardoor het een trekpleister is voor zowel fijnproevers als muziekliefhebbers.

Op het evenemententerrein van Weerstand kan het publiek genieten van een ruim aanbod van foodtrucks met gerechten uit diverse werelddelen, waaronder Surinaams, Vietnamees, Spaans, Mexicaans en Aziatisch. Het festival staat bekend om zijn brede culinaire variëteit. Daarnaast is er een gevarieerd muziekprogramma met veel verschillende stijlen, bewust breed gehouden om voor ieder wat wils te bieden. Extra aandacht wordt besteed aan de jongste gasten met allerlei vormen van entertainment. Uiteindelijk is het doel dat iedereen van 0 tot 100 jaar zich op Foodstock kan amuseren.

Een bijzonder hoogtepunt dit jaar is de uitzending van de wedstrijd van het Nederlands elftal, die aanstaande zaterdag ook op het festival kan worden bijgewoond.

Foodstock Roermond vindt plaats van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli. Op vrijdag zijn de poorten geopend van 18.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 15.00 tot middernacht en zondag van 12.00 tot 21.00 uur. De toegang tot het festival is gratis.

Voor meer informatie en updates, zie website, Instagram en de Facebook-pagina van het festival.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen