112

Nieuwe actie van MaX – Verstappen.com Racing

Foto: Verstappen.com

Max Verstappen, de Formule 1-wereldkampioen, heeft “Verstappen.com Racing” officieel gelanceerd als het gecombineerde team bestaande uit alle race-initiatieven ondersteund door Verstappen.com, het officiële platform van Max Verstappen. Verstappen.com Racing is een nieuw initiatief, voortgedreven door de passie voor racen die Max Verstappen onmiskenbaar heeft en wordt volledig ondersteund door Red Bull, als onderdeel van de hechte relatie tussen Max en Red Bull.

Met de start van Verstappen.com Racing worden raceteams uit zowel de virtuele als de echte wereld bij elkaar gebracht. Team Redline, dat bestaat uit een internationale mix van echte en virtuele coureurs, zal Verstappen.com Racing vertegenwoordigen en heeft reeds vele overwinningen op haar palmares staan, waaronder in de Virtual Le Mans series en iRacing Endurance Events.

In de echte wereld maakt Jos Verstappen, die deelneemt aan het Belgian Rally Championship, deel uit van het Verstappen.com Racing team en daarnaast zal ook Thierry Vermeulen, die als rookie debuteert in het ADAC GT Masters kampioenschap, ondersteund worden. Alle auto’s, zowel virtueel als in de echte wereld, zullen het nieuwe Verstappen.com Racing x Red Bull logo prominent op hun livery hebben staan.

Red Bull is een van de grondleggers van Verstappen.com Racing en samen zijn de krachten gebundeld, als onderdeel van het bredere partnership tussen beide partijen dat het geloof en toewijding in elkaar onderstreept. Dit komt tot uiting in het gezamenlijk ontworpen logo, dat een combinatie is van beide merken.

Max Verstappen laat weten: “Racen is altijd mijn grootste passie geweest, vanaf het moment dat ik voor het eerst in een kart stapte tot op de dag van vandaag. Naast mijn eigen Formule 1-carrière is racen waar ik het grootste deel van mijn tijd aan besteed.”

“Ik vind het echt mooi dat ik met het Verstappen.com Racing team de passie voor het racen kan delen met coureurs en teams waar ik me nauw mee verbonden voel. Naast het plezier dat het mij brengt, kan ik ook mijn racekennis met hen delen, wat hopelijk iedereen helpt om zichzelf te verbeteren.”

“Nadat ik eerder dit jaar overeenstemming bereikte over een jarenlange verbintenis met Red Bull Racing, ben ik erg blij dat ik nog vele jaren deel mag uitmaken van de Red Bull-familie. De nauwe samenwerking met de fabrikant Red Bull komt ook tot uiting in het feit dat zij het Verstappen.com Racing team de komende jaren ondersteunen, waar ik erg trots op ben. Ik kan niet wachten om van start te gaan en voluit te blijven pushen.”

Verstappen.com is het officiële platform dat alle content, fan betrokkenheid en commerciële activiteiten rondom Max Verstappen bundelt. Naast de officiële Verstappen shop en Verstappen Travel, is Verstappen.com de nummer één voor iedereen die geïnteresseerd is in Max Verstappen en racen in het algemeen en wordt het voortgedreven door de passie voor racen die Max Verstappen heef

Cookieinstellingen