Culinair fietsevenement rondom Maasplassen Midden-Limburg

Foto: Reis&Spijs

In het weekend van 19 en 20 september wordt het fietsevenement Reis & Spijs – Maasplassen georganiseerd. Deelnemers maken in de sfeer van de nazomer kennis met de mooiste en leukste plekken rondom de Maas in Midden-Limburg, onder het genot van smakelijke gerechten en drankjes.

Als toerist ontdekken inwoners hun eigen regio met een prachtige fietsroute van circa 48 kilometer die hen ’s middags voert over binnenwegen, langs de Maas, bezienswaardigheden, door pittoreske dorpjes en de mooiste stukken natuur. Onderweg genieten zij van een culinair gerecht bij 4 sfeervolle restaurants: Le Carrefour in St. Odiliënberg, Pont in Wessem, Boschmolenplas in Heel en Oolderhof in Herten.

Het doel is om deelnemers kennis te laten maken met plekken waar zij nog nooit zijn geweest, op een smakelijke manier zoals die past bij de bourgondisch ingestelde Limburgers. Ook voor toeristen is het een ideale gelegenheid om de regio van haar beste kant te beleven. Meer informatie en kaartjes via de website www.reisspijs.nl.