PETRA STIENEN GEEFT WORKSHOP VERGROOT JE CHARISMA

Foto: Bibliorura

Persbericht – Charisma heb je, of je hebt het niet. Toch? Niets is minder waar, charisma kan namelijk ontwikkeld en versterkt worden. Op 22 oktober komt Petra Stienen naar de Bibliotheek Bibliorura met haar workshop ‘Vergroot je charisma’, waarin ze uitlegt hoe we ons charisma kunnen ontwikkelen.

 Petra Stienen werd geboren in Roermond en werkte na haar studie jarenlang als diplomaat in de Arabische wereld voor onder meer de Nederlandse ambassades in Caïro en Damascus. Naast haar werk als senator in de Eerste Kamer werkt Petra Stienen nu als zelfstandig adviseur, coach en gespreksleider. Ze helpt haar cliënten om de kracht van hun professionele en persoonlijke verhalen charismatischer in te zetten. Vorig jaar verscheen het boek ‘Vergroot je charisma’, dat zij samen met Maximiliaan Winkelhuis schreef. Andere bekende boeken van Petra Stienen zijn Dromen van een Arabische lente (2008), Het andere Arabische geluid (2012) en Terug naar de Donderberg (2015).

Tijdens de workshop behandelt Petra Stienen de theorie achter het boek ‘Vergroot je charisma’ en daarna gaan de deelnemers met praktische oefeningen aan de slag om te leren hoe je meer autoriteit en charisma uitstraalt. Enkele dagen voor de workshop krijgen de deelnemers per e-mail een voorbereidende opdracht toegestuurd. Een deel van de workshop wordt op deze opdracht gebaseerd.

De workshop begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Plantage Boekhandel is aanwezig met een boekverkoop. Deelname kost €5,00 voor leden en €7,50 voor niet-leden, aanmelden kan via www.bibliorura.nl/tickets.