Blog: Gewoon omdat het goed is

Ben ik van Italiaanse afkomst? Neen. Ik ben een gewone Nederlandse man van 70 jaren jong en woon in de regio Roermond.
Wat schertste mijn verbazing : ik was in de prijzen gevallen met iets over Koningsdag en zowaar: een Pizza  van “New York Pizza” aan de Minderbroedersingel in Roermond was mijn prijs ! WOW ! Ik heb het financieel niet echt gemakkelijk en ik heb mijn prijs opgehaald. Ik kreeg de ruime keuze uit ALLE pizza’s van de kaart. Ik koos de “New York Pizza”. Niet direct voor de naam maar wel voor de ingrediënten.
Ik heb buiten netjes gewacht tot hij klaar was en de heerlijke lucht van de pizza deed mij al het water in de mond lopen.
Wat een heerlijkheid! Een heerlijk krokante en luchtige rand met daar binnen een uiterst dunne bodem en op de bodem een zeer rijke hoeveelheid van zoveel lekkers dat ik in jaren niet geproefd had. Zeer smakelijk, de ingrediënten zijn volkomen in smaak op elkaar afgestemd, de ananas stukjes, de olijven, de worst, de mozzarella kaas en nog veel meer! Niets dat de overhand had in de smaak maar een “schilderij” van top kwaliteit.
De naam op de doos doet zeer zeker eer aan deze zaak!
De “Pizza Boys” vol in bedrijf met de bezorgdienst, een jonge dame die mogelijk daar aan de overige werknemers (allen jonge mannen) de leiding gaf. Prima met alle regelingen voor de klanten inzake de corona tijd.
Ik wilde dit verhaal gewoon even kwijt als positief stukje in deze voor velen zo moeilijke tijd.
Bob Wouda