Restaurant Sabero in Roermond van nul naar twee Michelin sterren

De presentatie van de Michelingids 2019 vond dit jaar plaats in het congres centrum RAI Amsterdam  Niet zoals voorgaande jaren in het DeLaMar theater. Vandaag was het zo ver: de sterrenregen van Michelin. Welke restaurants kregen voor het eerst een Michelinster? Welke restaurants verloren hun ster? Wie kreeg er een ster bij?

Nederland kent twee nieuwe tweesterrenrestaurants. Dat maakte Michelin maandag bekend. In een ceremonie waar de liefde voor kwaliteitsdineren de boventoon voerde, waren restaurant Sabero in Roermond en Pure C in Cadzand-Bad de grote winnaars. Pure C ging van één naar twee sterren en het dit jaar in Roermond geopende Sabero krijgt meteen twee sterren.

Over restaurant Sabero
Restaurant Sabero is een klein, gezellig restaurant, gelegen aan de Roerkade in Roermond.

Bij Sabero komen gezelligheid en goed eten samen. Het is een eigentijds en sfeervol restaurant, gezellig maar toch informeel.
Wij zijn altijd op zoek naar een goede balans in de gerechten en de bijpassende wijn. Met passie werken we aan een plek waar gastronomie bereikbaar is voor iedereen,
waar je samen kunt genieten. Momenteel is het zo druk dat reserveren pas mogelijk is in januari, dus tijdig reserveren

De geschiedenis van de Michelinsterren:

De betekenis en de werkwijze van Michelin.
Al ruim een eeuw bieden de Michelingidsen lezers een selectie van de beste restaurants, hotels en gastenkamers in Nederland. Lees hier alles over de Michelinsterren: de geschiedenis, de betekenis en de werkwijze van Michelin.

De redactie van Roermond Nieuws feliciteert alle medewerkers van Sabero met deze super beoordeling.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0