DIALECT en NEDERLANDS in SOCIALE ALLIANTIE

Foto:

Dialect en Nederlands in Sociale Alliantie, zo luidt de tekst van de 11e bundel van schrijver Ron Verhees uit Linne, die vrijwel dagelijks onder de naam The Flosser op facebook publiceert.
In 2017, na het overlijden van zijn echtgenote, gestart met het schrijven van gedichten, verzen, columns en raps, is vandaag al bundel nummer 11 verschenen via Drukkerij Schuren in Linne. Wederom is het een prachtig gebonden boekwerk met vele illustraties bij het scala van onderwerpen dat aan de orde komt.
Alleenstaand en 65 jaar biedt de mogelijkheid het leven op een andere manier te bekijken. Als toeschouwer, met veel levenservaring worden andere zaken gezien dan wanneer plichten het leven regeren.
Tevreden kunnen terug zien op een bewogen leven vanuit een hecht gezin met zonen en kleindochter, biedt rust en laat optimisme en idealisme ook in deze levensfase in tact.

Open staan voor iedereen op basis van gelijkheid en kritisch staan ten opzichte van het leven biedt dagelijks een scala van mogelijkheden om aan het papier toe te vertrouwen. Lief en leed, sprookjes en werkelijkheid, arm en rijk, natuur, os dörp, en de belangrijke zaken in de maatschappij zoals cultuurbehoud en het gevaar van kernenergie.
De bundels vormen ook nu weer een authentiek cadeau voor de feestdagen en zijn verkrijgbaar bij Drukkerij Schuren, Breeweg 31 in Linne en bij de schrijver op het adres Bernharstraat 12 in Linne.
Zoals altijd, kostprijs is koopprijs € 15